HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Küçük Evleri Fonksiyonel Şekilde Dekore Etmek İçin 5 İpucu


23-11-2022 21:39
Küçük Evleri Fonksiyonel Şekilde Dekore Etmek İçin 5 İpucu


Küçük Evleri Fonskiyonel Şekilde Dekore Etmek İçin 5 İpucu


Zaman geçtikçe büyük evler yerine küçük evler tercih edilmeye başlandı. Bu değişime neden olan pek çok faktör sayılabilir. Küçük evlerin daha kullanışlı olması, daha uygun fiyatlarla kiraya veriliyor olması, temizliğinin kolay olması ve son dönemde oldukça revaçta olan minimalizm ile fazlasıyla uyuşuyor olması bu tür evlerin popüleritesini artırmış durumdadır. O zaman gelelim bu evlerin dekorasyon kısmına…
 

Ev dekorasyonu alanın büyüklüğü ve küçüklüğü ne olursa olursun evlerinize istediğiniz ruhu katan yegane unsurdur. Popülerliği oldukça artış gösteren bu daireler ile birlikte internette karşımızda küçük ev tasarımları ya da küçük ev dekorasyonu ile ilgili fikirler çıkmaktadır.
 
Küçük ev dekorasyon örnekleri incelendiğinde konseptleri genel olarak mevcut alanı kullanışlı hale getirmeye yöneliktir. Başka bir perspektif ile düşündüğünüzde eviniz büyük olabilir ancak bazı odaları küçüktür ve o odaları kullanışlı hale getirmek ve rahatça kullanmak istiyor da olabilirsiniz. Küçük oda dekorasyonu ile ilgili faydalı fikirler bulacağınız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 


 

Merdiven Altlarını Değerlendirin

Yeni nesil yapılarda daireler 2+1 olsa bile dubleks şekilde tasarlanabiliyor. Böyle bir eve sahipseniz merdiven altlarını değerlendirerek, evinizin dekorasyonunda fark yaratabileceğiniz bir köşe oluşturabilirsiniz. Birinci önerimiz olarak merdiven altına koyacağınız tek kişilik şık bir koltuk ile o alanı kişisel tatlı bir dinlenme alanına ya da sakin bir kitap okuma köşesi haline getirebilirsiniz. İkinci önerimiz ise merdiven altına uygun bir kapı yaparak o alanı küçük bir depo olarak kullanabilirsiniz.
 

Gömme Dolaplardan Faydalanın

Küçük oda ve evlerin en büyük sorunu eşyalarınızı yerleştirdiğiniz alanların büyüklüğü ve fazla yer kaplamasıdır. Klasik dolaplar yerine gömme dolaplar, evinizde yer kaplamadan eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz akıllıca bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.
 
Gömme dolabın dış yüzeyini dekorasyonunuza uygun bir renk ile değiştirebilirsiniz. Gömme dolabın dış yüzeyinde yapacağınız değişiklikle dilerseniz dolabı saklayabilir dilerseniz odayı güzelleştiren bir yüzey haline getirebilirsiniz.
 

Duvara Monte Raflar Kullanın


Raflar ile duvarınıza dekorasyon anlamında farkılılık katarken, rafların üzerine dilediğiniz eşyaları yerleştirerek orayı ekstra bir saklama alanı olarak da kullanabilirsiniz. Raflar üzerinde dekoratif aksesuarlar kullanabilir ya da kitaplarınızı raflara yerleştirebilirsiniz. Dilerseniz her rafı farklı bir renge boyayabilir ve daha şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. 
 

Dekoratif Sandıklar Tercih Edin


Eski dönemlerde kaldığı düşünülen bir eşya olan sandıklar günümüzde oldukça farklı bir dekorasyon ürünü olarak hem de içerisine epeyce eşya alma kapasitesine sahip vintage bir depolama alanı olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Bu sandıkları yatak ucuna yerleştirebilirsiniz bu şekilde üzerini oturmak için de kullanabilirsiniz. Salonda yer vereceğiniz sandığı hem eşyalarınızı sakladığınız hem de orta sehpa olarak kullandığınız bir eşya olarak iki işlevli olarak kullanabilirsiniz.
 

Modern Görünümlü Kanepeler Seçin 

Küçük salon tasarımları incelendiğinde alan oldukça kısıtlıdır. Bu nedenledir ki küçük alanınız için eşya seçimi yaparken işlevsel olmalarına oldukça dikkat etmelisiniz. L koltuklar küçük salon dekorasyonu için biçilmiş kaftandır desek yanlış olmayacaktır.
 
L koltukların baza tarzında olan modellerini incelemenizi mutlaka öneririz çünkü koltuğunuzu ayrıca bir depolama alanı olarak kullanabilmek sizi oldukça rahatlatacak bir unsurdur.

 Genel olarak küçük evler için dikkat etmeniz gereken nokta dekorasyonda tercih ettiğiniz eşyaların daha fonksiyonel kullanmak olmalıdır.
 
Artprodec olarak her türlü tarza uygun ürettiğimiz metal duvar tabloları ve saatler ile evinizin dekorasyonuna imzanızı atacak o son dokunuşu sağlayan doğru ürünü bulmak üzere sitemizden ürünlerimizi detaylıca inceleyebilirsiniz. Yüksek kalite çelikle el yapımı olarak üretilen Artprodec duvar tablolarını uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz.
 
Kolay temizleme imkanıyla şıklığın konforlu hali olarak sunulan metal tablolarını ve saatleri evinizin dekorasyonunda kullabilirsiniz. Artprodec olarak tüm kargolarınızı ücretsiz olarak sizlere ulaştırıyoruz ve en geç 1-3 iş günü içerisinde siparişinizi kargoya vermiş oluyoruz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.