HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İftar Davetine Giderken Götürülebilecek 5 Dekoratif İslamik Tablo Önerisi

11-04-2022 10:27
İftar Davetine Giderken Götürülebilecek 5  Dekoratif İslamik Tablo Önerisi

İftar Davetine Giderken Götürülebilecek 5 Dekoratif İslamik Tablo Önerisi

Ramazan ayı sevdiklerimizle geniş ve kalabalık sofralarda buluştuğumuz en özel aylardan biridir. Beraberinde tatlı bir telaş getiren ramazan ayında özen ve sevgi ile hazırlanmış sofralar en lezzetli yemekler ile donatılır. Bu sıcak ve samimi iftar davetinde dostlarımızı ve ailemizi ağırlarız. Bazen de bu keyifli iftar davetlerine biz çağrılırız. Misafirliğe giderken eli boş gitmemek için küçük de olsa bir hediye götürmek isteriz. Ancak çoğumuz iftara giderken ne hediye alınır bu konuda kafa karışıklığı yaşayabilir. İftar davetine giderken Ramazan ayınının önemine ithafen sevdiklerinizin yaşam alanlarına huzuru taşıyacak İslamik metal duvar tablosu hediyesini düşünebilirsiniz. Ramazan hediyesi olarak yakınlarınıza hediye edebileceğiniz 5 dekoratif İslamik duvar tablo önerisini paylaşıyoruz.
 

Fatiha Metal Duvar Saati

 
Fatiha suresinin yazıldığı şık tasarıma sahip Fatiha Metal Duvar Saati tam da iftar davetine giderken ne alınır diyenlerin sorusuna cevap olacak nitelikte bir hediye. Evlerin maneviyatını yükselten İslamik metal duvar saati yüksek kaliteli çelikten el yapımı olarak üretildiğinden olayı darbe ve çarpmalara karşı son derece dayanıklıdır. Farklı ve özgün bir ev hediyesi olan İslamik metal duvar saati kullanıldığı odanın havasını değiştirmek ile kalmaz aynı zamanda duvarlara hareket getirir. Yaşam alanlarında manevi bir atmosfer yaratan bu Fatiha Metal Duvar Saatini Ramazan hediyesi olarak gönül rahatlığı ile sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
 

Fatimanın Eli Metal Duvar Panosu

 
Şans getirdiğine ve sahiplerine erdem verdiğine inanılan Fatma’nın Eli sembolü ile dizayn edilen Fatimanın Eli Metal Duvar Panosu özgün tasarımı sayesinde hediye ettiğiniz sevdiğinizin çok hoşuna gidecek. Kullanıldığı mekanlara şans ve bereket getiren Fatma’nın eli simgesi sayesinde yakınlarınızın evlerine mutluluğu taşıyabilirsiniz. Şıklığı konforlu bir şekilde sunan bu hediye tablo modeli kolay bir şekilde temizlenebildiği için pratik bir kullanımı vardır. Çevreye duyarlı dizaynı ve dayanıklı yapısı sayesinde İslamik metal duvar panoları uzun yıllar kullanılacak bir hediyedir.
 

Elhamdulillah Kufi

 
Metal Duvar Tablosu İftar davetine gideceğiniz kişi sade ve şık dekoratif aksesuarlardan hoşlanıyorsa Elhamdulillah Kufi Metal Duvar Tablosu doğru bir hediye tercihi olabilir. İslam hat sanatında popüler bir yazı stili olan kufi ile yazılan Elhamdulillah yazısı eşsiz ve yalın görünümü ile bulunduğu alanda asil bir atmosfer yaratır. Hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanılabilen Artprodec İslamik metal duvar tablosu modeli herhangi bir kurulum gerektirmez. Elhamdulillah Kufi Metal Duvar Tablosu kare şeklindeki geometrik formu sayesinde iç mekanlara modern bir hava katar.
 

Allah Damla Metal Duvar Tablosu

 
 İnce detaylı tasarımı ve damla modeli ile göz dolduran Allah Damla Metal Duvar Tablosu ev dekorasyonunu önemseyen yakınlarınız için son derece ideal bir hediye seçeneği olabilir. Yaşam alanlarında maneviyatı hissetmek isteyen sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bu Artprodec metal duvar tablosunu isterseniz bayram hediyesi olarak da alabilirsiniz. Tasavvufu ve huzuru temsil eden İslamik metal duvar tablosu modelleri şık ve özgün bir Ramazan hediyesidir.
 

Elif Lam Mim Metal

 
Duvar Panosu Sevdiklerinizin ev dekorasyonuna katkıda bulunmak için üçlü tasarımı ile duvarları süsleyen Elif Lam Mim Metal Duvar Panosunu değerlendirebilirsiniz. Duvarlara derin bir anlam katan İslamik metal duvar tablosu ayrıca manevi ve dini duyguların yüksek şekilde hissedilmesini sağlar. Elif Lam Mim Metal Duvar Panosu modern dizaynı sayesinde kullanıldığı mekanlara şık bir görünüm kazandırır. Elif Lam Mim Metal Duvar Panosunu sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi kendi evinizin dekorasyonu için de satın alabilirsiniz. Ayrıca İslamik metal duvar tablolarının yanı sıra Artprodec’te modern, meditasyon, canlılar ve son dönemlerde çok popüler olan kripto temalı metal duvar tablo ve pano modellerini de bulabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.