HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Evinize Doğanın Ruhunu Taşıyan Metal Duvar Tabloları

04-02-2022 18:52
Evinize Doğanın Ruhunu Taşıyan Metal Duvar Tabloları

Evinize Doğanın Ruhunu Taşıyan Metal Duvar Tabloları 


Yaşam alanlarınızın dekorasyonu ve enerjisi evinizde geçirdiğiniz zamanın verimini önemli ölçüde etkiler. Kendi zevklerinize göre dizayn ettiğiniz bir evde çok daha keyifli ve mutlu anlar biriktirirsiniz. Ev dekorasyonunda tarzınızı ortaya koymanın en kolay yollarından biri dekorasyonda dekoratif aksesuarlardan yararlanmaktır. Bu dekoratif aksesuarlar arasında bulunan duvar tablosu alternatifleri ise zevklerinizi ve ruhunuzu dekorasyona yansıtabilmenizi sağlayan en önemli yardımcılardır. Peki yaşam alanlarınızı tasarlarken kullanacağınız duvar tablosu modellerini seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? 


Ev Dekorasyonda Tablo Seçimi Nasıl Olmalıdır? 


Ev dekorasyonunun genel havasına uygun tablo çeşitleri ile yaşam alanlarınıza bambaşka bir hava getirebilir ve dekorasyonu en iyi şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu noktada dikkat edilmesi gereken ilk husus dekorasyonda kullanılan renkler ve diğer dekoratif aksesuarlar ile uyumlu tabloların seçilmesidir. 


Ev dekorasyonunun en önemli parçalarından biri olan duvar dekorasyonunun dizaynında tercih edeceğiniz tablonun boyutu, teması, rengi ve genel dekorasyon stili ile uyumu çok önemlidir. Evin genel konseptine uygun şekilde seçilen duvar tabloları evinize çarpıcı ve kişiselleştirilmiş bir görünüm kazandırır. 


Duvar dekorasyonu için kullanacağınız tabloyu seçerken tablo renginin dekorasyona hakim olan renkler ile kombinlenebilmesine dikkat etmelisiniz. Örneğin dekorasyon yaptığınız mekan genellikle soğuk renk tonlarına sahipse bu durumda daha sıcak tonlarda tablo seçeneklerini değerlendirmelisiniz. 


Tablo seçimi yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer nokta ise evinizde hangi tarzda bir tablo kullanmak istediğinizdir. Duvar tablolarının pek çok modeli ve türü bulunur. Bu modeller arasından evinize en çok yakışacak modeli bulabilmek için yine dekorasyonun stiline odaklanmanız gerekir. 

 


Fark Yaratan Tasarımları İle Metal Duvar Tabloları 


Ev dekorasyonunun yanı sıra işyeri ve ofis dekorasyonlarında da yaygın olarak tercih edilen metal duvar tabloları, pek çok dekorasyon konsepti ile birlikte uyumlu şekilde kullanılabilir. Özgün ve dikkat çekici temalara sahip metal duvar tabloları kullanıldığı mekanların görselliğini üst seviyelere çekmek konusunda son derece başarılıdır. Ev ya da işyeri dekorasyonunda benimsediğiniz stil nasıl olursa olsun metal duvar tabloları her durumda dekorasyonunuz ile uyum sağlayabilir. Salonda, yemek odasında, çocuk odasında ya da çalışma odasında tercih edebileceğiniz metal duvar tabloları duvarlarınıza hareket katar ve yaşam alanlarınızı daha şık bir hale getirmeye yardımcı olur. 


İç mekan tasarımında küçük bir dokunuş ile fark yaratmanın en etkili yolu olan metal duvar panolarının dizaynında islami figürlere, hayvan figürlerine, doğa tutkunlarına özel temalara ya da huzur verici meditatif unsurlara yer verilebilir. Bu sayede metal duvar pano modelleri birden fazla dekorasyon konseptine aynı anda hitap edebilme avantajına sahiptir. 


Doğa Severleri Kendine Hayran Bırakacak Metal Duvar Tabloları 


Doğayı evinde hissetmek isteyen ve dekorasyonunda doğa renklerine sıklıkla yer veren kişilerin tercihi doğa ve hayvan figürleri ile tasarlanan metal duvar pano çeşitleridir. Yaratıcı desenlere sahip bu metal duvar panoları yatak odası, çocuk odası veya oturma odası gibi evin çeşitli alanlarında kullanılabilmektedir. 


Metal duvar tablo modelleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Artprodec, doğa temasını tablolarda en iyi şekilde işlemiş. El yapımı olarak üretilen Artprodec metal duvar pano çeşitleri ile yaşam alanlarınıza doğanın ruhunu taşıyabilirsiniz. 


Artprodec Kuş 4’ lü Metal Duvar Tablosunun tasarımında kullanılan kuş silütleri, sizi gökyüzüne bakmışsınız gibi özgür hissettirebilir. Bu modeli duvarlarınızda kullanarak özgürlüğü her zaman hissedebilir aynı zamanda evinize şık bir hava getirebilirsiniz. Kuş temalı modele göre daha keskin bir görünüme sahip olan Dağlı Geyik Metal Duvar Tablo modeli ise yine doğa severlerin çok hoşuna gidecek ve aklını başından alacak tarzda. 


Eşsiz desenleri ile ilgi çeken Artprodec metal duvar tablolarının en önemli özelliklerinden biri ise darbe ve çarpmalara karşı oldukça dayanıklı olmasıdır. Yüksek kalite çelikten üretildiği için bu tarz durumlarda zarar görmeyen metal duvar pano modelleri uzun ömürlü olarak kullanılabilir. 

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.