HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ev Dekorasyonunda Bordo ile Uyumlu Renkler Hangileridir?

22-12-2022 14:39
Ev Dekorasyonunda Bordo ile Uyumlu Renkler Hangileridir?

Yaşam alanlarında klas bir görüntü isteyenler için ev dekorasyonunda uyumlu renkler kullanmak oldukça önemli bir husustur. Sonbahar ve kış aylarının favori renklerinden olan bordoyu, yaşam alanlarında nasıl kullanabiliriz diye düşünüldüğünde dekorasyonda bordoya eşlik edecek diğer renklere yer vermenin en iyi fikir olduğunu söyleyebiliriz.
 
Renklerin uyumu dekorasyon da farklı alanlara yedirilmelidir. Çünkü dekorasyonda renk uyumu mekan içerisinde bütünlüğü oluşturur. Öncelikle dekorasyonda bordo ile uyumlu renkler nelerdir bunları sıralayalım:
 

-Toprak Tonları

-Bej Tonları

-Yeşil Tonları

-Gri Tonları 

 
Görüldüğü gibi bordo, enerjisi ve iddialı görünümü nedeniyle her renkle birlikte kullanılamaz. Bordoya eşlik eden renkler soft ve doğada bulunan renkler olarak karşımıza çıkar. Bu renkleri farklı şekillerde kullanabiliriz. Mobilyalarda, aydınlatmalarda, halı ve perdelerde kullanabileceğimiz gibi bordoyu duvar rengi olarak ya da duvar kağıdı rengi olarak mekanın ana teması olarak tercih edebilirsiniz. 
Bu yazımız da bordo ile uyumlu renkler dekorasyon içerisinde nasıl kullanılmalı bu konuyla ile ilgili ipuçları bulacaksınız.
 

1- Toprak Tonları 



Bordonun iddialı tarzına eşlik eden toprak tonlarının sıcaklığı sayesinde dekorasyonunuzda dinamik bir klaslık sağlamanız mümkündür. Dilerseniz duvarlarınızda yer vereceğiniz toprak tonlarına son dokunuş kesinlikle şık bir duvar saati ile olacaktır. Modern çizgilerle tasarlanan şık metal tasarım duvar saati ile yaşam alanlarınızın havası tamamen değişecek.
 

2- Bej Tonları

Bej tonları her renge eşlik eden joker renk skalasında yer alır. Ev dekorasyonunda bordoyu star renk olarak kullanmak istiyorum diyenlere tavsiyemiz; bej tonlarının yer verildiği duvarlara, bordo renkli mobilyalar ve dekorasyon ürünleri ekleyerek yaşam alanlarınızda bordo ağırlıklı bir dekorasyon sağlamanızdır. Çünkü bej tonları bordodan asla rol çalmayacak nötr bir renktir. Metal duvar tablolarımız arasından zevkinize uygun yüzlerce farklı seçenek arasından seçebileceğiniz bir model ile bordo-bej renk uyumunuzu taçlandırabilirsiniz.  
 

3- Yeşil Tonları 


Dekorasyonda bordo ile uyumlu olarak kullanılan renklerden biri olan olan yeşil ile yaşam alanlarınızda benzersiz bir tarz yakalamanız mümkündür. Yeşil tonları, doğadan ilham alan sıcak bir ortam sağlarken bordo detayları, dekorasyonda tarzınızı ortaya koymanızı sağlar. Yeşil ile uyumlu renkler ev dekorasyon ürünlerinde de kullanılabilmektedir.
 
Bordo ve yeşile yer verdiğiniz mekanın duvarlarına yeni bir soluk isterseniz, adeta yeşil tonlarını betimleyen sıra dağlar ve çam ağaçları temalı şık metal tasarım tablomuzla yaşam alanlarınıza doğanın enerjisini taşıyabilirsiniz.

 

4- Gri Tonları 


Bordo ile uyumlu renkler arasında yer alan bir diğer renk ise gridir. Bu yazımızda bahsettiğimiz bordo ile gri tonları kontrast uyumun en iyi örneklerinden biridir. Dekorasyonda yer verilen bordo ve gri renkleri ortama dinamik ve klas bir havayı aynı anda verir.
 
Sakin bir dekorasyon isteyenler duvarlarda gri tonları kullanırken dikkat çekici bir yaşam alanı oluşturmak isteyenler bordu rengi kesinlikle duvar rengi olarak kullanmalıdır. Duvarlarında bordo ya da gri renk kullanılan mekanlarda, ters yansımalı tek çerçeveli yaprak tasarımlı şık metal tablomuzu kullanarak alanda farklı ve şık bir atmosfer yaratabilirsiniz.
 
Artprodec olarak her türlü dekorasyon tarzına uygun ürettiğimiz metal duvar tabloları ve saatler ile evinizin dekorasyonuna imza atan o son dokunuşu sağlayan doğru ürünü bulmak üzere sitemizden ürünlerimizi detaylıca inceleyebilirsiniz. Yüksek kalite çelikle el yapımı olarak üretilen Artprodec metal duvar tablolarını uzun yıllar kullanabilirsiniz.
 
Kolay temizleme imkanıyla şıklığın konforlu hali olan metal tablolar ve saatler ile evinizin dekorasyonunda kullabilirsiniz. Artprodec olarak tüm kargolarınızı ücretsiz olarak sizlere ulaştırıyoruz ve en geç 1-3 iş günü içerisinde siparişinizi kargoya vermiş oluyoruz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.