HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2022’ de Renk-Dekorasyon Uyumu Nasıl Olacak?

21-12-2021 17:57
2022’ de Renk-Dekorasyon Uyumu Nasıl Olacak?

2022’ de Renk-Dekorasyon Uyumu Nasıl Olacak?


Dekorasyon trendleri her yıl değişiklik gösterir. Dönemin dekorasyon modasına göre mobilyaların, dekoratif aksesuarların, perdelerin, halıların ve duvar kağıtlarının tasarımı her yıl belli oranda yenilenir. Bazı trendler hiç eskimeyip her dönem tercih edilmeye devam etse de bazı trendler ise belirli bir süre için popüler olduktan sonra rafa kaldırılır. Peki heyecanla beklediğimiz 2022’ de renk-dekorasyon uyumu nasıl olacak? Yeni yılda evinizi dekore ederken yararlanabileceğiniz 2022 dekorasyon trendlerini sizler için bir araya getirdik. 

2022 Trend Dekorasyon Renkleri


2022 yılında ev dekorasyonunda doğal tonlar ön plana çıkacak. Doğanın renkleri olan yeşil ve mavinin farklı tonlarının popüler olacağı 2022’ de doğanın enerjisini evlerimize yansıtacağız. Pandemi döneminin neden olduğu kaygılı ve gergin havanın dağılabilmesi için yeni yıl dekorasyon renklerinde huzur verici ve sakinleştirici etkisi olan doğal renkler tercih edilecek. Dingin ve huzurlu bir ev atmosferi yaratabilmek için 2022’ de doğanın renkleri olan yeşil, mavi ve kahverenginin yanı sıra pastel tonları da dekorasyonunuza dahil ederek sezonun trendlerine uygun şekilde evinizi şıklaştırabilirsiniz. 

Yeşil tonları arasından zeytinyağı yeşili en popüler olacak renklerden biri. Ayrıca Atlantik mavisi, parlak somon ve kahverenginin alt tonları da 2022 dekorasyon renkleri arasında dikkat çekecek. Yumuşak ve rahatlatıcı olarak görülen açık renk tonları da geçen yıllarda olduğu gibi yeni yılda da dekorasyon renkleri arasında yerini alacak. 

Doğa renklerinin haricinde 2022 trend dekorasyon renklerinden olan gri, siyah ve beyaz da yaşam alanlarınız da tercih edebileceğiniz renkler olacak. Geride bıraktığımız yılda ev dekorasyonunda yaygın olarak kullanılan siyah, bu yıl daha çok aksesuar renklerinde kendini gösterecek. Yeni yılın popüler renklerini birleştirerek evinizin dekorasyonunu yenileyebilir ve yaşam alanlarınızı göz kamaştırıcı şekilde yenileyebilirsiniz. 

2022’ nin Favori Renklerine Sahip Dekoratif Aksesuarlar İle Tarzınızı Yansıtın


Evinizi 2022 dekorasyon trendlerinden ilham alarak tasarlamak için yeni yılın trend dekoratif aksesuarlarından yararlanmalısınız. Bu yılın dekoratif aksesuarları arasında öne çıkan ilk model led ışıklı lambalar oluyor. Evinizin farklı alanlarında tercih edebileceğiniz led ışıklı lambalar, 2022’ de bol bol kullanılacak gibi duruyor. 

2022 trend ev aksesuarları arasında dikkat çeken bir diğer aksesuar geçen yıllarda da fazlaca ilgi gören ahşap sepetler ve kasalar. Doğa renklerinin ön plana çıkacağı ve doğallığın tercih edileceği 2022’ de evinizde ahşap sepetler ve kasaları kullanarak yaşam alanlarınızın stilini güçlendirebilirsiniz. 2022 dekorasyon renkleri ile birlikte harmanladığınızda bütünleyici ve şık bir iç mekân görünümü yakalayabilirsiniz. 

Yeni yılda dekoratif aksesuarlar arasında yıldızı parlayacak diğer parçalar da farklı boyutlardaki tablolar, duvar panoları ve çerçeveler olacak. Metalden yapılmış veya metal ayrıntılara sahip duvar tabloları, duvar panoları ve çerçeveler, ahşap aksesuarlar ile birlikte tercih edilecek. 2022 trend dekorasyon renkleri arasında saydığımız siyah, metal aksesuarların tasarımında en çok kullanılacak renk olacak. 

Şık ve trendlere uygun bir dekorasyon yapmak istiyorsanız özgün tasarımlarında metal ve siyahı birleştiren Artprodec metal duvar tablolarını dekorasyonunuza dahil edebilirsiniz. Farklı temalara sahip Artprodec metal duvar panoları, ilgi alanlarınızı evlerinize yansıtmanın en güzel yoludur. 

2022 Dekorasyon Trendleri İle Uyumlu Artprodec Metal Duvar Tabloları


Evinizde farklı bir stil yaratmak için tercih edebileceğiniz Artprodec metal duvar panoları eşsiz tasarımlara sahiptir. El yapımı olarak üretilen Artprodec metal duvar tabloları; modern, İslami, kripto, meditasyon ve canlılar gibi çeşitli temalara odaklanılarak dizayn edilir. Yaşam alanlarınızı güzelleştirmenizi sağlayan metal duvar tablolarının yanı sıra metal duvar saatlerini ve masaüstü dekorasyonu için ihtiyaç duyulan dekoratif aksesuarları da Artprodec’ te bulabilirsiniz. 

Artprodec metal duvar tablolarının farklı modelleri haricinde farklı boyutları da bulunur. Duvarda ne kadar yer kaplamasını istiyorsanız o boyutta bir Artprodec metal duvar tablosunu alarak evinize estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kurulum gerektirmeyen metal duvar tabloları, duvara asılmaya hazır şekilde gelir. Bu sayede kurulum için ekstra zaman harcamadan kolayca evinizin havasını değiştirebilirsiniz. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.